• Geen producten in je winkelmand.

  • Login

De eigenschappen van een succesvolle ondernemer

Milou Knierim
  | 
7 september 2019

Ben jij benieuwd of jij een goede ondernemer zou zijn, net zoals Sophia Amoruso van Girlboss? Uit diverse onderzoeken is gebleken dat succesvolle ondernemers, veel met elkaar gemeen hebben, als het op karaktereigenschappen aankomt. Ik zocht uit over welke eigenschappen succesvolle ondernemers beschikken.


1. Doorzettingsvermogen

Ondernemers zetten altijd door, opgeven is geen optie. Bij het starten van een eigen onderneming moet je eerst veel investeren voordat je er iets voor terug krijgt en dat vergt doorzettingsvermogen.


2. Creativiteit

Ondernemers zijn creatief en denken altijd in oplossingen, niet in problemen.


3. Verantwoordelijk

Ondernemers zijn intiatiefrijk en nemen het heft in eigen handen. Ze zijn verantwoordelijk en zitten constant vol met nieuwe ideeën.


4. Communicatief

Ondernemers hebben goede communicatieve vaardigheden. Je moet als ondernemer goed kunnen communiceren wat je wilt bereiken, hoe je dit wilt bereiken en met de juiste personen communiceren om dat ook daadwerkelijk te bereiken.


5. Leiderschap

Ondernemers zijn vaak leiders, die innovatief zijn en voorop lopen op een bepaald gebied.


Herken jij jezelf in deze eigenschappen?

Laat je mij weten wat je er van vindt? Ik ben heel erg benieuwd!

Milou Knierim Oprichter Women Entrepreneur College

Op 21 jarige leeftijd startte Milou haar eerste bedrijf, kledingmerk Daylliance. Sterren als Nicolette van Dam en Chantal Janzen droegen haar merk. Milou kreeg steeds meer vragen van andere jonge vrouwen voor advies en hulp. Zo ontdekte ze haar échte passie… anderen helpen om hun ondernemersdroom te realiseren.

Milou is oprichter van Women Entrepreneur College, heeft les gegeven als Docent Ondernemen aan de HogeSchool Rotterdam en momenteel adviseert zij ondernemers om een succesvolle start en groei van hun bedrijf te realiseren.

Artikel uit de categorie:
Ondernemen

1 Reacties op "De eigenschappen van een succesvolle ondernemer"

Geef een reactie op dit artikel

© 2022 Women Entrepreneur College - Powered by Maatos