• Login
  • 0

    Geen producten in je winkelmand.

Starten en groeien als ondernemer

Milou Knierim
  | 
27 november 2019

Welke fases moet je doorlopen vanaf het starten aan je onderneming tot aan een succesvol bedrijf? Ik geef je tips voor iedere fase!


1. De voorbereidingsfase

In de voorbereidingsfase test je je idee door middel van een marktonderzoek, test je of je zelf geschikt bent als ondernemer (doe de test hier) en maak je een ondernemingsplan. Daarnaast kies je een rechtsvorm voor jouw bedrijf.


2. De startfase

Daarna ga je door naar de startfase, een spannend moment! Hier gaat het echt gebeuren. Je schrijft je in bij de Kamer van Koophandel, zorgt ervoor dat je financiën goed zijn ingericht en je regelt de overige belangrijke zaken, zoals verzekeringen, een huisstijl en een website. Erg belangrijk!


3. De groeifase

Als je bedrijf eenmaal staat is het belangrijk om zo veel mogelijk mensen kennis te laten maken met jouw bedrijf. Laat zien wat jouw toegevoegde waarde is en voor wie dit belangrijk is. In de groeifase ga je netwerken, kun je contact op nemen met een coach die jou helpt bij het verder laten groeien van jouw bedrijf en zorg je voor online en offline marketing zodat je klanten binnen haalt.

Gaan deze tips jou verder helpen bij de start en groei van jouw onderneming? Ik hoop dat je iets hebt aan deze tips!

Om het nog makkelijker voor jou te maken om te starten met ondernemen, heb ik een cursus ontwikkeld waarin je binnen een uur leert hoe negatieve gedachten kan overwinnen en een growth-mindset creëert, helder krijgt hoe jouw onderneming eruit gaat zien en een actie opstelt waarmee jij in kleine stappen van dromen naar doen gaat en je eigen bedrijf start. 

Heb je zin om mee te doen? Bekijk mijn cursus hier: https://womenentrepreneurcollege.nl/cursus/vandromennaardoen/

Laat je mij weten wat je er van vindt? Ik ben heel erg benieuwd!

Milou Knierim
Oprichter Women Entrepreneur College

Over Milou

Op 21 jarige leeftijd startte Milou haar eerste bedrijf, kledingmerk Daylliance. Sterren als Nicolette van Dam en Chantal Janzen droegen haar merk. Milou kreeg steeds meer vragen van andere jonge vrouwen voor advies en hulp. Zo ontdekte ze haar échte passie…

Milou is oprichter van Women Entrepreneur College en Docent Ondernemen aan de HogeSchool Rotterdam. Zij helpt nu andere jonge vrouwen bij het starten van hun eigen bedrijf. Daar kan ze ook jou mee helpen!

Artikel uit de categorie:
Ondernemen

1 Reacties op "Starten en groeien als ondernemer"

Geef een reactie op dit artikel

© 2020 Women Entrepreneur College - Powered by Maatos