• Geen producten in je winkelmand.

  • Login

Starten en groeien als ondernemer

Milou Knierim
  | 
5 augustus 2019

Welke fases moet je doorlopen vanaf het starten aan je onderneming tot aan een succesvol bedrijf? Ik geef je tips voor iedere fase!


1. De voorbereidingsfase

In de voorbereidingsfase test je je idee door middel van een marktonderzoek, test je of je zelf geschikt bent als ondernemer en maak je een bedrijfssplan. Daarnaast kies je een rechtsvorm voor jouw bedrijf.


2. De startfase

Daarna ga je door naar de startfase, een spannend moment! Hier gaat het echt gebeuren. Je schrijft je in bij de Kamer van Koophandel, zorgt ervoor dat je financiën goed zijn ingericht en je regelt de overige belangrijke zaken, zoals verzekeringen, een huisstijl en een website. Erg belangrijk!


3. De groeifase

Als je bedrijf eenmaal staat is het belangrijk om zo veel mogelijk mensen kennis te laten maken met jouw bedrijf. Laat zien wat jouw toegevoegde waarde is en voor wie dit belangrijk is. In de groeifase ga je netwerken, kun je contact op nemen met een coach die jou helpt bij het verder laten groeien van jouw bedrijf en zorg je voor online en offline marketing zodat je klanten binnen haalt.

Gaan deze tips jou verder helpen bij de start en groei van jouw onderneming?

Ik ben heel erg benieuwd! Laat je mij weten wat je er van vindt? 

Milou Knierim
Oprichter Women Entrepreneur College

Over Milou

Op 21 jarige leeftijd startte Milou haar eerste bedrijf, kledingmerk Daylliance. Sterren als Nicolette van Dam en Chantal Janzen droegen haar merk. Milou kreeg steeds meer vragen van andere jonge vrouwen voor advies en hulp. Zo ontdekte ze haar échte passie… anderen helpen om hun ondernemersdroom te realiseren.

Milou is oprichter van Women Entrepreneur College, heeft les gegeven als Docent Ondernemen aan de HogeSchool Rotterdam en momenteel adviseert zij ondernemers om een succesvolle start en groei van hun bedrijf te realiseren. 

 

Artikel uit de categorie:
Ondernemen

1 Reacties op "Starten en groeien als ondernemer"

Geef een reactie op dit artikel

© 2021 Women Entrepreneur College - Powered by Maatos