• Login
  • 0

    Geen producten in je winkelmand.

Over ons

Over ons

Women Entrepreneur College is opgericht door Milou Knierim, nadat zij zelf ondervond hoe moeilijk het is om als jonge vrouw je eigen onderneming te starten. 

Met Women Entrepreneur College wil zij het makkelijker maken voor andere jonge vrouwen om hun eigen onderneming te starten. 

“Als jong meisje had ik altijd al de droom om modeontwerpster te worden en een eigen kledingmerk op te zetten. Ik zat urenlang achter in de klas poppetjes te tekenen, met mijn verzonnen kleren aan.

Ik hoopte dat die meisjes met mijn kleren op een dag tot leven zouden komen. De juf maakte mij duidelijk dat ik moest stoppen met deze onzin, omdat deze droom toch nooit werkelijkheid kon worden. Ik kon me beter focussen op school, zodat ik later een goede baan zou krijgen. 

En dat deed ik. Ik ging studeren, maar ik besloot in het laatste jaar van mijn studie Rechtsgeleerdheid om datgene te gaan doen wat mij echt leuk leek om te doen. Samen met medestudent Sanne richtten we ons eigen kledingmerk Daylliance op. Zonder kennis over de mode industrie, connecties of geld. En dat was niet makkelijk.

We begonnen klein, met het verkopen van zelfgemaakte kleding via social media. Toen de vraag toenam gingen wij op zoek naar een producent. In de zomer van 2016 lag onze eerste eigen geproduceerde collectie in 15 winkels door heel Nederland. Twee jaar later werd onze kleding wereldwijd verkocht en hadden we een eigen showroom en kantoor.  

Steeds meer jonge vrouwen vroegen ons hoe wij dit voor elkaar hebben gekregen. Door ondernemend te zijn! Ik heb geleerd om mij niet te laten leiden door angst maar door mijn dromen en ideeën. En om deze uiteindelijk om te zetten in acties. 

Om het voor jou makkelijker te maken om je eigen onderneming te starten tijdens je studie, heb ik Women Entrepreneur College opgericht. Want ik geloof dat ook jij in staat bent om je dromen en ideeën werkelijkheid te maken als je daar in gelooft. 

Wish it, dream it and do it!

© 2020 Women Entrepreneur College - Powered by Maatos