• Login
  • 0

    Geen producten in je winkelmand.

Over ons

Over ons

Women Entrepreneur College is opgericht door Milou Knierim. Zij realiseerde haar eigen ondernemersdroom, en wil  jonge ondernemende vrouwen die ook de droom hebben om een eigen onderneming te starten, helpen om deze droom waar te maken

“Als jong meisje had ik altijd al de droom om modeontwerpster te worden en een eigen kledingmerk op te zetten. Ik zat urenlang achter in de klas poppetjes te tekenen, met mijn verzonnen kleren aan.

Ik hoopte dat die meisjes met mijn kleren op een dag tot leven zouden komen. De juf maakte mij duidelijk dat ik moest stoppen met deze onzin, omdat deze droom toch nooit werkelijkheid kon worden. Ik kon me beter focussen op school, zodat ik later een goede baan zou krijgen. 

En dat deed ik. Ik ging studeren, maar ik besloot in het laatste jaar van mijn studie Rechtsgeleerdheid om datgene te gaan doen wat mij echt leuk leek om te doen. Samen met medestudent Sanne richtten we ons eigen kledingmerk Daylliance op. Zonder kennis over de mode industrie, connecties of geld. En dat was niet makkelijk.

We begonnen klein, met het verkopen van zelfgemaakte kleding via social media. Toen de vraag toenam gingen wij op zoek naar een producent. In de zomer van 2016 lag onze eerste eigen geproduceerde collectie in 15 winkels door heel Nederland. Twee jaar later werd onze kleding wereldwijd verkocht en hadden we een eigen showroom en kantoor.  

Steeds meer jonge vrouwen vroegen ons hoe wij dit voor elkaar hebben gekregen. Met behulp van de juiste kennis en tools heb ik mijn dromen omgezet in concrete plannen en zo mijn ondernemersdroom gerealiseerd. Ik wil deze kennis nu graag doorgeven. Daarom ben ik les gaan geven als Docent Ondernemerschap aan de Hogeschool Rotterdam en ben ik Ondernemersadviseur geworden. Ik begeleid nu startende ondernemers naar een succevolle start en groei van hun bedrijf. 

Om het voor jou makkelijker te maken om je eigen onderneming te starten en jouw ondernemersdroom waar te maken, heb ik daarnaast Women Entrepreneur College opgericht. Door dit platform kun jij je verbinden met andere jonge ondernemende vrouwen, je laten inspireren en leren hoe jij jouw dromen en ideeën omzet in concrete plannen om succesvol te starten met ondernemen.

Wish it, dream it and do it!”

© 2020 Women Entrepreneur College - Powered by Maatos