Je hebt nog geen cursussen in je winkelmandje

Login

Over ons

Over ons

Women Entrepreneur College is de online ondernemersschool die jonge vrouwen helpt bij het starten van een eigen bedrijf. Wij verbinden, inspireren en leren jou ondernemende vaardigheden via onze community, met onze events en via onze online cursussen. 

Door jou te helpen bij het starten van jouw eigen onderneming willen wij bijdragen aan een toekomst waarin meer jonge vrouwen ondernemend zijn en hun dromen en ideeën werkelijkheid maken. 

Ben jij er klaar voor om te starten met ondernemen? Ons team van docenten bestaat uit ervaren jonge, vrouwelijke ondernemers die jou daar heel graag bij helpen! 

Over oprichter Milou Knierim

Als jong meisje had ik altijd al de droom om modeontwerpster te worden en een eigen kledingmerk op te zetten. Ik zat urenlang achter de in de klas te tekenen, en had en tekenboek vol met poppetjes en hoopte vurig dat deze op een dag tot leven zouden komen. De juf maakte mij duidelijk dat ik moest kappen met deze onzin, omdat deze droom toch nooit werkelijkheid kon worden. Ik kon me beter focussen op het halen van goede cijfers, zodat ik later een goede baan zou krijgen. 

Vijftien jaar later besloot ik, ondanks het advies van mijn juf en andere mensen uit mijn omgeving, om alsnog mijn droom waar te maken. Zonde enige kennis van de mode-industrie, een mode-opleiding of geld zette ik samen met mede-student Sanne ons eigen kledingmerk Daylliance op. We begonnen klein, met het verkopen van zelfgemaakte kleding via social media. Toen de vraag toe nam gingen wij op zoek naar een producent. In de zomer van 2016 lag onze eerste eigen geproduceerde collectie in 15 winkels door heel Nederland. Twee jaar later werd onze kleding wereldwijd verkocht en hadden we een eigen showroom en kantoor.  

Mijn droom is werkelijkheid geworden, en het is mijn missie om iedere jonge vrouw die ook zo’n droom heeft, te helpen om deze droom werkelijkheid te maken. Daarom heb ik Women Entrepreneur College opgezet, zodat ook jij met behulp van inspiratiebronnen, de juiste vaardigheden en connecties jouw ideeën werkelijkheid kan maken.

Dus, waar wacht je nog op? Just dream it, wish it and do it! 

© 2019 Women Entrepreneur College - Powered by Maatos

Word gratis member!

En ontvang toegang tot onze community waar jij jouw vragen en ideeën kan delen met +375 andere jonge, ondernemende vrouwen.