• Geen producten in je winkelmand.

  • Login

Over mij

Over mij

Hi, ik ben Milou Knierim, de oprichter van Women Entrepreneur College. Misschien hebben we elkaar ontmoet tijdens mijn lessen Ondernemerschap aan de Hogeschool Rotterdam, zijn we elkaar tegen gekomen tijdens een event over vrouwelijk ondernemerschap waar ik Dagvoorzitter of Spreker was, of ben je al aanwezig geweest bij een van de Colleges die ik heb georganiseerd. Misschien heb je mij gevonden omdat je “ondernemen voor jonge vrouwen” hebt Gegoogled. Hoe dan ook, ik ben blij dat je hier bent! 

Ik heb Women Entrepreneur College in 2019 opgericht, omdat ik jonge vrouwen wil helpen bij het realiseren van hun ondernemersdromen en ambities. Al sinds ik een jong meisje was, had ik zelf een ondernemersdroom. Ik wilde heel graag een eigen bedrijf starten en zelf ontworpen kleding verkopen. Daarom startte ik op 21-jarige leeftijd tijdens mijn studie Rechten samen met medestudent Sanne ons eigen kledingmerk. Zonder enige kennis, ervaring of connecties in de mode-industrie.

We begonnen klein met het verkopen van zelfgemaakte kleding die we op de naaimachine maakte met stoffen van de markten in Amsterdam. Drie jaar later hadden we een producent in Turkije en werd onze kleding wereldwijd verkocht via onze webshop, lag onze kleding in 15 winkels door heel Nederland en werd onze kleding gedragen door Nederlandse sterren zoals Nicolette van Dam en Chantal Janzen. 

Als ik alles wat ik nu weet wist toen ik mijn bedrijf begon zes jaar geleden, dan was het realiseren van mijn ondernemersdroom zoveel makkelijker geweest! Ik heb afgelopen jaren veel fouten gemaakt en veel geleerd. Maar inmiddels weet ik nu hoe je succesvol een bedrijf start, hoe je een product of dienst in de markt zet, hoe je je onderscheidt van je concurrenten, hoe je geld verdient door te ondernemen, hoe je aan klanten komt en met welke praktische zaken je rekening moet houden. Daarom ben ik inmiddels Ondernemersadviseur en help ik startende en gevestigde ondernemers om succesvol(ler) te ondernemen.

En zelf leer ik ook nog iedere dag van alles over succesvol ondernemerschap. Ik lees boeken, luister naar podcasts en praat met succesvolle ondernemers. Alle kennis die ik op doe wil ik erg graag met jou delen, om het voor jou makkelijker te maken om jouw ondernemersambities te realiseren. Want ik geloof dat de jonge ondernemende vrouwen van nu, de onafhankelijke en zelfstandige vrouwen van de toekomst kunnen worden die de wereld op een positieve manier veranderen.

Geloof jij dat ook en wil jij ook leren hoe je succesvol onderneemt? Begin vandaag nog! Ontvang gratis mijn Stappenplan Succesvol Ondernemen.


PS: Binnenkort zullen er nog meer interessante dingen aankomen waar jij bij kunt zijn om meer te leren over succesvol ondernemerschap, ik houd je op de hoogte! 

© 2021 Women Entrepreneur College - Powered by Maatos