• Login
  • 0

    Geen producten in je winkelmand.

De mindset die je nodig hebt om succesvol te worden

Milou Knierim
  | 
27 november 2019

Uit het onderzoek van journalist Kevin Kruse waarin hij ruim 200 succesvolle personen interviewde, waaronder 7 miljardairs, 13 Olympisch kampioenen en een hoop gevierde ondernemers, blijkt dat succesvolle mensen duidelijk een andere mindset hebben dan niet-succesvolle mensen. Succesvolle mensen hebben een growth-mindset, en de meer onzekere en passieve mensen hebben een fixed mindset.

Hoe creeër je een growth-mindset?


1 Zorg dat je ervan overtuigd raakt dat je je capaciteiten kunt ontwikkelen en in principe dus grip hebt op je eigen ontwikkeling.

Mensen die ergens goed in zijn, zijn daar goed in omdat ze dat vermogen hebben opgebouwd en mensen die dat niet zijn, zijn niet goed omdat ze geen inspanning hebben geleverd om beter te worden.


2 Zorg dat je focus ligt op het groeiproces, niet op het resultaat

Iemand met een groei mindset is niet mee bezig met prestaties en resultaten. De focus ligt juist op het proces om beter te worden, en niet hoe het er voor de buitenwereld uitziet. Je doet het voor jezelf, voor niemand anders.

Overtuiging en focus vormen de basis van de groei- of statische mindset. De belangrijkste vragen die je jezelf moet stellen zijn dus welke overtuiging heb je over het ontwikkelen van je capaciteiten en waar ligt je focus.


Ben jij na dit artikel overtuigd om een growth-mindset te creëren voor jezelf?

Ik hoop dat je iets hebt aan deze tips! Om het nog makkelijker voor jou te maken om te starten met ondernemen, heb ik een cursus ontwikkeld waarin je binnen een uur leert hoe negatieve gedachten kan overwinnen en een growth-mindset creeert, helder krijgt hoe jouw onderneming eruit gaat zien en een actie opstelt waarmee jij in kleine stappen van dromen naar doen gaat en je eigen bedrijf start. 

Heb je zin om mee te doen? Bekijk mijn cursus hier: https://womenentrepreneurcollege.nl/cursus/vandromennaardoen/

Laat je mij weten wat je er van vindt? Ik ben heel erg benieuwd!

Milou Knierim
Oprichter Women Entrepreneur College

Over Milou

Op 21 jarige leeftijd startte Milou haar eerste bedrijf, kledingmerk Daylliance. Sterren als Nicolette van Dam en Chantal Janzen droegen haar merk. Milou kreeg steeds meer vragen van andere jonge vrouwen voor advies en hulp. Zo ontdekte ze haar échte passie…

Milou is oprichter van Women Entrepreneur College en Docent Ondernemen aan de HogeSchool van Rotterdam. Zij helpt nu andere jonge vrouwen bij het starten van hun eigen bedrijf. Daar kan ze ook jou mee helpen!

Artikel uit de categorie:
Ondernemen

0 Reacties op "De mindset die je nodig hebt om succesvol te worden"

Geef een reactie op dit artikel

© 2020 Women Entrepreneur College - Powered by Maatos