• Geen producten in je winkelmand.

 • Login

Hoe zou het zijn om jouw ondernemersdroom waar te maken en geld te verdienen met jouw passie of talent? Wil je de formule leren die voor mij en mij coachees heeft gewerkt om onze ondernemersdroom waar te maken? Ik leer het je graag!

 

cursus maak je ondernemersdroom waar

 

Mijn ervaring

Ik ben Milou Knierim, en ik maakte op 21-jarige leeftijd de droom die ik al vanaf jongs af aan had waar, namelijk een eigen kledingmerk opzetten.

Dit deed ik samen met een mede-student, zonder dat wij enige ervaring van de mode-industrie hadden, een passende opleiding of geld.

Binnen drie en een half jaar werd ons kledingmerk wereldwijd verkocht, gedragen door bekende Nederlanders zoals Chantal Janzen en Nicolette van Dam, en hadden wij een eigen showroom. Zo maakte ik mijn ondernemersdroom waar en verdiende ik geld mijn passie voor het ontwerpen van kleding! 

 

Op eenentwintigjarige leeftijd had ik mijn eigen kledingmerk

 

Je droom werkelijkheid maken

Steeds meer jonge vrouwen vroegen mij om advies. Zij wilden ook leren hoe zij de ondernemersdroom die zij hadden waar konden maken om geld te verdienen met hun passie. 

Ik ontdekte dat ik graag jonge vrouwen wil helpen om ook hun droom waar te maken. Daarom heb ik mijn kledingmerk verkocht en focus ik mij nu volledig op het helpen van jonge vrouwen bij het starten van hun eigen onderneming.

Ik heb inmiddels al tientallen jonge vrouwen geholpen om hun eigen bedrijf op te starten, als coach e als Docent Ondernemen aan de Hogeschool Rotterdam, maar nu sta ik zelf weer aan het begin van een nieuw avontuur. En dat wil ik graag met samen met jou aangaan. Mijn eerste online ondernemerscursus staat namelijk klaar. Heb je zin om mee te doen net zoals Stephanie, Lisa en Manon?

 

Stephanie, Lisa en Manon gingen je voor en starten hun eigen bedrijf

 

De bewezen formule

Ik ontdekte wat je moet doen om als jonge vrouw je ondernemersdroom waar te maken..

Afbeeldingsresultaat voor vinkje Je angsten en belemmerende overtuigingen overwinnen zodat je snel kunt starten met ondernemen
Afbeeldingsresultaat voor vinkje Helder krijgen hoe jouw perfecte onderneming eruit zodat je weet waar je moet beginnen
Afbeeldingsresultaat voor vinkje Een actieplan opstellen en uitvoeren zodat jouw onderneming ook daadwerkelijk gestart wordt

Ben jij er klaar voor om jouw eigen bedrijf te starten, geld te gaan verdienen met datgene dat jij écht leuk vind om te doen en zo jouw ondernemersdroom waar te maken? 

Ik hoop dat jij mee doet met deze online cursus zodat ook jij de benodigde acties gaat uit voeren om je eigen bedrijf te starten en jouw ondernemersdroom waar te maken!

Wish it, dream it, do it! Ik zie je in mijn cursus Maak jouw ondernemersdroom waar!

 

Over de instructeur

Profielfoto

Milou Knierim

Op 21 jarige leeftijd startte ik mijn eerste bedrijf, kledingmerk Daylliance. Met deze ervaring wil ik jou nu ook helpen om jouw eigen bedrijf te starten en daarom heb ik Women Entrepreneur College opgericht. Ook ben ik coach en geef les als Docent Ondernemen aan de HogeSchool van Rotterdam.

Bekijk meer cursussen van Milou Knierim →

Cursusoverzicht

Intro
Even voorstellen 00:05:00
Wat ga je leren 00:03:00
Wat heb je nodig? 00:02:00
Wish it: je angsten overwinnen
De baas worden over jouw negatieve overtuigingen 00:05:00
Vaststellen welke negatieve overtuigingen jou tegenhouden 00:05:00
Positieve overtuigingen gebruiken om resultaten te creeëren 00:05:00
Dream it: duidelijk vaststellen hoe jouw onderneming eruit gaat zien
Vaststellen wat je wilt bereiken door te modelleren 00:05:00
Vaststellen wat je wilt bereiken met een moodboard 00:05:00
Vaststellen wat je wilt bereiken met de Golden Circle 00:05:00
Do it: je onderneming starten met behulp van een concreet actieplan
Uit je comfort zone met de lean startup methode 00:05:00
Het maken van doelstellingen 00:05:00
Doelen concretiseren en behalen met de SMART methode 00:05:00
Afsluiting
Samenvatting: wat heb je allemaal geleerd? 00:02:00
Mijn persoonlijke boodschap voor jou 00:03:00

Reviews

5

5
4 beoordelingen
 • 5 Sterren4
 • 4 Sterren0
 • 3 Sterren0
 • 2 Sterren0
 • 1 Sterren0
 1. Inspiratie, kennis, acties om te ondernemen, allemaal in één cursus

  5

  Milou brengt op een toegankelijke manier naar voren wat ik nodig heb om te beginnen met ondernemen. Ik voel mij gesteund om mijn dromen werkelijkheid te maken, en dat geeft zelfvertrouwen. Uit de cursus heb ik concrete acties gehaald waarmee ik kan starten met mijn onderneming. De cursus duurt niet lang en is pakkend. Ik ben geen één keer afgeleid geraakt. Milou heeft ervaring met ondernemen. Zij maakt ondernemen, wat groot en eng lijkt, simpel en klein, zodat je meteen kan starten. Daarnaast is de cursus inspirerend en motiverend; ik krijg direct (Nu!) zin om aan de slag te gaan en een eerste versie van mijn dienst aan klanten aan te bieden!

 2. Deze cursus is precies zoals ik hoopte!

  5

  In deze cursus leer je in heel duidelijke stappen hoe jij je kan gaan opzetten en wat hierbij allemaal komt kijken. Door de opdrachten wordt je gelijk aan het werk gezet. Het leuke aan de opdrachten is ook dat je anders leert denken en doen. Ik vind deze cursus heel inspirerend en motiverend!

 3. Van dromen naar doen!

  5

  Deze cursus heeft alles wat je nodig hebt om je dromen op papier te zetten en uit te werken tot een concreet plan. De woorden en kennis van Milou uit de praktijk zorgen ervoor dat de cursus persoonlijk wordt. Deze cursus is zeker een aanrader waar je geen spijt van krijgt!

 4. Helpt om te starten!

  5

  Veel bruikbare tips voor bij het starten van je onderneming!!

© 2021 Women Entrepreneur College - Powered by Maatos