• Geen producten in je winkelmand.

  • Login

Gratis College

28 januari: Online College

"WAAROM ONDERNEMEN GEEN ROCKET SCIENCE IS"

Voor alle vrouwen onder ons die de stap naar ondernemerschap nog niet durven te zetten.

Host: Milou Knierim
Gastsprekers: Karima El Bakkali, Maxie Hinfelaar en Sanne Knopper
Datum: 28 januari
Tijd: 20.00-21.30
Locatie: Online 
Prijs: Gratis!
MAXIE
Maxie Hinfelaar, Master student in Utrecht, heeft in haar studententijd al 3 bedrijven opgericht waarvan LiefLeukLeven haar laatste aanwinst én focus is.
KARIMA
Karima El Bakkali, student in Amsterdam, heeft met haar bedrijf 'Getfatwithme' een community van zo'n 10.000 vrouwen opgebouwd.
SANNE
Sanne Knopper, advocaat bij CMS, runt in haar vrije tijd haar tweede kledingbedrijf: Atelier Félie. Haar focus ligt hierbij op duurzaamheid in elke stap van het productieproces.
Previous
Next
Hi,

 

Ik ben Milou Knierim, de oprichter van Women Entrepreneur College. Women Entrepreneur College is de community die jonge vrouwen stimuleert om te starten met ondernemen door hen te verbinden, te inspireren en meer te leren over ondernemerschap. 

Ik heb ervaren dat veel jonge vrouwen worden tegengehouden om hun ondernemersdroom te realiseren door een gebrek aan netwerk connecties, een gebrek aan rolmodellen en gebrek aan kennis. 
Daarom organiseer ik samen met Stephanie Bálint op 28 januari een online College waarin wij onder andere de volgende herkenbare problemen zullen behandelen: 
– Ik heb te weinig kennis om een bedrijf te starten
– Ik heb geen tijd om naast mijn studie/baan te gaan ondernemen
– Ik heb het geld niet om een eigen bedrijf te starten
Dit doen wij door jullie voor te stellen aan drie jonge ondernemende vrouwen: Maxie Hinfelaar, Sanne Knopper en Karima El Bakkali. Samen met hen zullen wij deze problemen en hun oplossingen daarvoor bespreken. En na afloop kun jij jouw eigen brandende vragen stellen!

 

Klinkt dit herkenbaar voor jou? Schrijf je dan in via de link hierboven! Tot 28 januari!

Liefs,
Milou
© 2021 Women Entrepreneur College - Powered by Maatos