• Geen producten in je winkelmand.

  • Login

Coaching

Wil jij succesvol starten met ondernemen en jouw ondernemersdroom waarmaken?

Ik help jou om van dromen naar doen te gaan. Door jouw ideeën om te zetten in concrete plannen en door samen de praktische zaken te regelen, realiseren wij een succesvolle start van jouw bedrijf.  

Mijn ervaring

Ik ben Milou Knierim, en ik maakte op 21 jarige leeftijd de droom die ik al vanaf jongs af aan had waar, namelijk een eigen kledingmerk opzetten.

Dit deed ik samen met een mede-student, zonder dat wij enige ervaring van de mode-industrie hadden, een passende opleiding of geld.

Binnen drie en een half jaar werd ons kledingmerk wereldwijd verkocht, gedragen door bekende Nederlanders zoals Chantal Janzen en Nicolette van Dam, en hadden wij een eigen showroom.

Je droom werkelijkheid maken

Steeds meer jonge vrouwen vroegen mij om advies. Zij wilden leren hoe zij hun ondernemersdroom werkelijkheid konden maken. 

Ik ontdekte dat ik graag jonge vrouwen wilde helpen om hun ondernemersdroom te realiseren. Daarom heb ik mijn kledingmerk verkocht en focus ik mij nu op het helpen van jonge vrouwen bij het starten van een eigen onderneming.

Ik heb inmiddels tientallen jonge vrouwen geholpen om een eigen bedrijf te starten, als Ondernemersadviseur en als Docent Ondernemerschap aan de Hoge School Rotterdam. En ik kan ook jou helpen! 

In een 1-op-1 coachingstraject kan ik jou helpen om..

Afbeeldingsresultaat voor vinkje Jouw bedrijfsidee te concretiseren 
Afbeeldingsresultaat voor vinkje Praktische zaken te regelen 
Afbeeldingsresultaat voor vinkje Jouw ondernemersvaardigheden te ontwikkelen

Na dit traject ben jij klaar om succesvol te starten met ondernemen.

Ben jij er klaar voor om te investeren in jezelf en nu eindelijk echt jouw eigen bedrijf te starten zodat geld kan gaan verdienen met datgene dat jij écht leuk vind om te doen? 

Wish it, dream it, do it! Mail mij om een gratis eerste adviesgesprek in te plannen, dan hoor ik graag alles over jouw droom en dan vertel ik je hoe ik je kan helpen om deze te realiseren. 

© 2021 Women Entrepreneur College - Powered by Maatos