• Login
  • 0

    Geen producten in je winkelmand.

Coaching

Wil jij extra snel jouw ondernemersdroom waarmaken?

Ik help je aan zelfvertrouwen, motivatie en een succesvol actieplan om jouw ondernemersdroom waar te maken! 

Kopie van Presentatie Masterclass Van dromen naar doen-4

Mijn ervaring

Ik ben Milou Knierim, en ik maakte op 21 jarige leeftijd de droom die ik al vanaf jongs af aan had waar, namelijk een eigen kledingmerk opzetten.

Dit deed ik samen met een mede-student, zonder dat wij enige ervaring van de mode-industrie hadden, een passende opleiding of geld.

Binnen drie en een half jaar werd ons kledingmerk wereldwijd verkocht, gedragen door bekende Nederlanders zoals Chantal Janzen en Nicolette van Dam, en hadden wij een eigen showroom.

Je droom werkelijkheid maken

Steeds meer jonge vrouwen vroegen mij om advies. Zij wilden ook leren hoe zij de ondernemersdroom die zij hadden waar konden maken om geld te verdienen met hun passie. 

Ik ontdekte dat ik graag jonge vrouwen wil helpen om ook hun droom waar te maken. Daarom heb ik mijn kledingmerk verkocht en focus ik mij nu volledig op het helpen van jonge vrouwen bij het starten van hun eigen onderneming. 

Ik heb inmiddels al tientallen jonge vrouwen geholpen om hun eigen bedrijf op te starten, als coach en als Docent Ondernemen aan de Hogeschool Rotterdam, en ik kan jou ook helpen!

Ik ontdekte wat er nodig is om als jonge vrouw een eigen bedrijf te starten en je droom waar te maken. Ik help jou graag bij het toepassen van deze formule, net zoals Stephanie en Lisa, die ik je leer in mijn cursus.

In een 1-op-1 coachingstraject gaan wij samen..

Afbeeldingsresultaat voor vinkje Jouw angsten, perfectionisme en belemmerende overtuigingen overwinnen zodat je zelfvertrouwen krijgt 
Afbeeldingsresultaat voor vinkje Helder krijgen hoe jouw perfecte onderneming eruit ziet en wat jouw intrinsieke motivatie is zodat je gemotiveerd aan de slag kan
Afbeeldingsresultaat voor vinkje Kijken naar jouw actieplan dat we aanvullen met mijn advies en dat jij onder begeleiding gaat uitvoeren zodat jij aan het einde van dit traject jouw eigen onderneming hebt gestart

Ben jij er klaar voor om te investeren in jezelf en nu eindelijk echt jouw eigen bedrijf te starten zodat geld kan gaan verdienen met datgene dat jij écht leuk vind om te doen? 

Wish it, dream it, do it! Plan een vrijblijvende kennismakingsessie met mij in om te kijken of er een klik is en om te kijken of een coachingstraject bij jou zou passen. 

*Een traject bestaat uit minimaal drie sessies om resultaat te kunnen bereiken. De investering voor een traject bedraagt minimaal €450, en het is mogelijk om aanvullend subsidie aan te vragen voor dit traject. In een kennismakingsessie bespreken we jouw ondernemersdroom, hoeveel sessies jij nodig hebt om jouw ondernemersdroom waar te maken en hoe je subsidie kan aanvragen voor dit traject. 

© 2020 Women Entrepreneur College - Powered by Maatos