Je hebt nog geen cursussen in je winkelmandje

Login

Starten en groeien als ondernemer

Welke fases moet je doorlopen vanaf het starten aan je onderneming tot aan een succesvol bedrijf? Wij geven tips voor iedere fase!

De voorbereidingsfase

In de voorbereidingsfase test je je idee door middel van een marktonderzoek, test je of je zelf geschikt bent als ondernemer (doe de test hier) en maak je een ondernemingsplan. Daarnaast kies je een rechtsvorm voor jouw bedrijf.

De startfase

Daarna ga je door naar de startfase, een spannend moment! Hier gaat het echt gebeuren. Je schrijft je in bij de Kamer van Koophandel, zorgt ervoor dat je financiën goed zijn ingericht en je regelt de overige belangrijke zaken, zoals verzekeringen, een huisstijl en een website. Erg belangrijk!

De groeifase

Als je bedrijf eenmaal staat is het belangrijk om zo veel mogelijk mensen kennis te laten maken met jouw bedrijf. Laat zien wat jouw toegevoegde waarde is en voor wie dit belangrijk is. In de groeifase ga je netwerken, kun je contact op nemen met een coach die jou helpt bij het verder laten groeien van jouw bedrijf en zorg je voor online en offline marketing zodat je klanten binnen haalt.

Gaan deze tips en ons stappenplan jou verder helpen bij de start en groei van jouw onderneming?

7 september 2019

0 Reacties op "Starten en groeien als ondernemer"

Geef een reactie op dit artikel

© 2019 Women Entrepreneur College - Powered by Maatos

Word gratis member!

En ontvang toegang tot onze community waar jij jouw vragen en ideeën kan delen met +375 andere jonge, ondernemende vrouwen.