• 57 (incl. BTW)
  0( 0 Reviews )
  0

  Je wilt een caption schrijven voor je nieuwe foto op Instagram, maar hebt geen idee waar je nu weer over moet schrijven. En als je dan een onderwerp hebt bedacht, waar begin je dan met schrijven en welke hashtags gebruik je? No worries! Na het volgen van deze cursus schrijf jij de beste teksten voor Instagram en ga jij scoren met captions!

  57 (incl. BTW)
 • 47 (incl. BTW)
  0( 0 Reviews )

  Het belangrijkste in jouw onderneming ben jij zelf! Wist je dat meer dan 50% van de ondernemers binnen 5 jaar stopt met ondernemen? En dat veel van die ondernemers niet goed voor zichzelf hebben gezorgd? Tijd dus om onszelf en onze (toekomstige) onderneming te omarmen! In deze cursus leer je wat zelfliefde is, het belang van zelfliefde binnen het ondernemerschap en wat de valkuilen van een gebrek aan zelfliefde binnen het ondernemerschap zijn. Ook leer je hoe je zelfliefde kunt…

  47 (incl. BTW)
 • 87 (incl. BTW)
  0( 0 Reviews )
  3

  In deze cursus leer jij een succesvol event te organiseren. Leer je event op een unieke manier te positioneren en je tickets in een razend tempo te verkopen om te kunnen shinen op het podium van je eigen event! Geschreven voor workshops, masterclasses, trainingen en grotere events.

  87 (incl. BTW)
 • Omslagfoto online cursus maak je eigen workshop
  57 (incl. BTW)
  0( 0 Reviews )

  Wil jij ook graag zelf een workshop geven? Maar weet je niet waar je moet beginnen? In deze cursus help ik jou met het opzetten van je eigen workshop! Ik leer je stap voor stap hoe je een goede workshop maakt. Een workshop met een sterke inhoud en structuur, met leuke werkvormen en met leuke interactie in de groep. Het is namelijk de bedoeling dat je écht impact maakt op de deelnemers en zij met toegevoegde waarde naar huis gaan,…

  57 (incl. BTW)
 • 79 (incl. BTW)
  0( 0 Reviews )

  Hoe krijg je meer volgers? Hoe zorg je voor meer naamsbekendheid? Hoe bereik je jouw doelgroep? Je leert het allemaal in deze cursus! Na afloop weet jij hoe je jouw social media management zo efficiënt mogelijk inricht en het maximale resultaat kunt behalen.

  79 (incl. BTW)
 • 55 (incl. BTW)
  0( 0 Reviews )

  Wil jij ook beter worden in organiseren, plannen en het verkrijgen van meer structuur? Dat is precies waar mijn cursus bij de Women Entrepreneur College over gaat. Ik ga al mijn tips & tricks met je delen zodat JIJ een pro wordt op al deze gebieden! Aan de hand van video’s, guides en opdrachten zal ik je door de cursus heen begeleiden. Lijkt dit je wat? Ga dan aan de slag met mijn cursus!

  55 (incl. BTW)
 • 87 (incl. BTW)
  0( 0 Reviews )

  Hoe val je op in een (over)volle markt? In deze cursus help ik je om jouw merk ijzersterk neer te zetten, zodat je de harten van jouw ideale doelgroep gaat veroveren. Ik help je jouw unieke spot in de markt te vinden en deze de claimen met een merk dat laat zien waar jij voor staat! Aan het eind van de cursus heb jij een complete ‘brand guide’ voor jouw merk ontwikkeld, volledig met een logo, kleurenpalet en lettertypes!

  87 (incl. BTW)
 • 59 (incl. BTW)
  0( 0 Reviews )
  2

  Ga jij voor het eerst je btw-aangifte invoeren? Leer in deze cursus hoe jij je eerste btw aangifte kunt gaan rocken! Daarnaast bespreken we ook wat administratie en boekhouding inhoudt en hoe je je administratie verwerkt.

  59 (incl. BTW)
 • 83 (incl. BTW)
  0( 0 Reviews )

  Wil jij je bedrijf snel laten groeien, zonder daarbij afhankelijk te zijn van leningen van investeerders of een bank? Of heb je al een conreet doel in zicht, maar nog niet het geld bij elkaar? Ik help je graag! Een crowdfunding is naar mijn mening de beste manier om jouw bedrijf snel, en toch veilig, te laten groeien. Na deze cursus kan je meteen zelf aan de slag met het opzetten van je eigen crowdfunding.

  83 (incl. BTW)
 • 47 (incl. BTW)
  4.7( 3 Reviews )
  1

  In deze cursus gaan we op een laagdrempelige manier aan de slag met jouw juridische fundament. Je leert alles over algemene voorwaarden, de AVG en privacyverklaring en cookies.

  47 (incl. BTW)
 • 27 (incl. BTW)
  0( 0 Reviews )
  0

  Leer hoe je jouw website bezoekers tot betalende klanten maakt door het maken van een klantvriendelijke website en het toepassen van sales funnels.

  27 (incl. BTW)
 • Snel klanten krijgen met e-mailmarketing - Rachelle Blok
  67 (incl. BTW)
  5( 4 Reviews )
  8

  In deze cursus leer je: – wat e-mailmarketing precies is – hoe je dit succesvol voor jouw bedrijf kunt inzetten – de simpele manier om ervoor te zorgen dat jouw mailinglijst direct klanten oplevert – hoe je snel jouw mailinglijst kunt laten groeien

  67 (incl. BTW)