Team

Maak kennis met ons team! Wij delen kennis over ondernemerschap en willen jonge, ondernemende vrouwelijke rolmodellen zichtbaar maken zodat jonge vrouwen zich beter kunnen identificeren met ondernemerschap. Samen werken wij toe naar een toekomst waarin meer jonge vrouwen onafhankelijk en zelfstandig zijn en hun dromen achterna durven gaan door te ondernemen!

Milou Knierim, Oprichter

Milou is de oprichter van Women Entrepreneur College. Zij is verantwoordelijk voor het bestuur van de organisatie en het verspreiden van ons verhaal. Daarnaast is zij business coach en coacht ze jonge vrouwen met 1-op-1 coachingstrajecten, om ze te helpen hun passie en talent te om te zetten in een eigen onderneming. Ze is spreker en deelt haar verhaal en de missie om een toekomst te creeëren waarin meer jonge vrouwen gaan ondernemen om hun droom achterna te gaan graag met je.

Wil jij dat Milou komt spreken op jouw event, wil je een coachingstraject doen of op een andere manier samenwerken met het Women Entrepreneur College?

Neem dan contact op met Milou via milou@womenentrepreneurcollege.nl


Kelly Winters, Partnerships & Event Manager

Kelly is verantwoordelijk voor de Corporate Partnerships binnen Women Entrepreneur College. Samen met en voor onze partners organiseert zij evenementen die ondernemer- en leiderschap onder jonge vrouwen stimuleren. Met een passie voor sociale en duurzame impact doet Kelly hiernaast onderzoek naar gender en ondernemerschap aan de Rotterdam School of Management. Samen met onze partners steunen wij Sustainable Development Goal nr. 5: het bereiken van gendergelijkheid en empowerment voor alle vrouwen en meisjes wereldwijd.

Wil jij ons initiatief steunen als bedrijf en partner worden van Women Entrepreneur College?

Neem dan contact op met Kelly via kelly@womenentrepreneurcollege.nl

Puck Veen, Community & Communications Manager

Puck is verantwoordelijk voor de community en het online platform van het Women Entrepreneur College. Haar ervaring als fotograaf en ondernemer zet zij in om unieke content te maken voor ons platform, zodat wij zo veel mogelijk kennis over ondernemen kunnen delen. Daarnaast houdt zij zich bezig met het werven van nieuwe leden voor ons netwerk, zodat wij zo veel mogelijk jonge ondernemende vrouwen met elkaar kunnen verbinden om elkaar te helpen en inspireren.

Wil jij lid worden van ons netwerk of meer weten over de mogelijkheden om te adverteren op ons online platform?

Neem dan contact op met Puck via puck@womenentrepreneurcollege.nl