Over ons

Het is onze missie om iedere jonge vrouw die de droom heeft om een eigen onderneming te starten te helpen om deze droom waar te maken! Dit doen wij door jonge vrouwen met elkaar te verbinden, te inspireren en meer te leren over ondernemerschap met onze online ondernemersschool en offline events. 

Als jonge vrouw loop je tegen maatschappelijke barrières aan die zorgen voor angsten en onzekerheden, waardoor jij er misschien niet in gelooft dat jij je eigen onderneming kunt starten. Maar dat kun je wel! Door het zelfvertrouwen op te bouwen en erin te geloven dat jij als jonge vrouw wel een ondernemer kan zijn, kun jij ook jouw droom waarmaken en geld verdienen met iets dat jij écht leuk vindt.

Twijfel je nog of je geschikt bent om te gaan ondernemen? Tijdens een College kun je je laten inspireren door de verhalen en lessen van andere jonge, vrouwelijke ondernemers. Ben jij er klaar voor om ondernemer te worden? Volg dan een van onze online Cursussen gegeven door geselecteerde jonge vrouwelijke ondernemers met expertise en leer de ondernemende vaardigheden waarmee jij jezelf ontwikkelt tot ondernemer! Wil jij echt grote stappen gaan maken? Plan dan een vrijblijvende Inspiratie sessie in om te kijken hoe 1-op-1 advies en coaching jou kan helpen bij het starten met ondernemen.

Door jou te helpen bij het starten van een eigen onderneming willen wij bijdragen aan een toekomst waarin meer jonge vrouwen hun droom om een eigen onderneming op te zetten achterna durven te gaan en zo onafhankelijk en financieel zelfstandig worden, en iets doen dat ze écht leuk vinden.

Durf jij het aan om net zoals ik, jouw passie of talent om te zetten in een eigen onderneming en geld te verdienen met iets waar jij écht gelukkig van wordt? Ik help je graag bij het waarmaken van jouw ondernemersdroom!