Diensten

Kennis
Wil jij meer leren over ondernemerschap? Volg een workshop en leer hoe je concreet ondernemende vaardigheden kan ontwikkelen. Deze kennis kun je gebruiken bij het starten van je eigen onderneming of in het bedrijfsleven. Wil je erachter komen hoe je jouw passie en talent kan omzetten in een eigen onderneming of heb je een concreet idee voor een eigen onderneming maar weet je niet waar je moet beginnen of loop je tegen bepaalde probemen aan? Plan dan een sessie in met coach Milou.

Lees meer over onze workshops en coachingstrajecten

Netwerk
Wil jij ook meer connecties die jou kunnen helpen bij het opdoen van ondernemende vaardigheden? Wij hebben een groot netwerk opgebouwd van jonge, ondernemende vrouwen en wij verbinden deze vrouwen met elkaar zodat zij kennis, connecties en inspiratie kunnen delen om elkaar verder te helpen bij het ontwikkelen van ondernemende vaardigheden. Daarnaast verbinden wij deze jonge vrouwen uit ons netwerk met potentiële opdrachtgevers en bedrijven die op zoek zijn naar jong, ondernemend talent.

Lees meer over ons netwerk

Inspiratie
Wil jij ook weten hoe andere jonge vrouwen zijn begonnen met ondernemen en het volgen van hun droom? Doe inspiratie op tijdens onze events en leer van de verhalen en lessen van andere jonge, vrouwelijke ondernemers.

Lees meer over onze events