Coaching

Wil jij starten met ondernemen maar weet je niet waar je moet beginnen of ben je net begonnen met ondernemen maar loop je vast? Ben je op zoek naar persoonlijke coach en adviseur die jou gaat helpen bij het zetten van de juiste stappen om de ondernemer te worden die jij wilt zijn?


Ik weet uit ervaring hoe moeilijk het is om als jonge vrouw een eigen onderneming te starten. Je bent onzeker, je hebt eigenlijk geen tijd want je hebt het onwijs druk met je sociale leven, baan en/of studie, je weet nog niet genoeg van ondernemen af of je hebt niet de juiste connecties om van start te kunnen gaan. En naast dat alles, waar begin je eigenlijk? Welke stappen moet je zetten om die onderneming echt van de grond te krijgen?

Laat mij je helpen bij het maken van de juiste start! Na het volgen van een coachingstraject heb jij de benodigde stappen gezet om jouw ondernemersdroom waar te maken een de fundamenten van jouw bedrijf neergezet die passen bij jouw droomleven! Samen kijken we wat jij nodig hebt om succesvol te starten en groeien als ondernemer.

De ervaringen van mijn coachees

Monika

Videograaf

“Milou gaf mij het advies dat ik nodig had om mijzelf serieus te nemen als ondernemer, dankzij haar coaching en advies heb ik de stappen gezet om mijn activiteiten als ondernemer aan te passen en naar het volgende level te brengen en ben ik nu full-time ondernemer.”

Renske

oprichter stories to inspire

“Door de coaching van Milou kwam ik erachter wie ik nou ben als ondernemer en waar ik voor sta, en wat voor soort onderneming daarbij past. Milou hielp mij bij het zetten van de eerste stappen om deze nieuwe onderneming op te richten.”

Elly

Oprichter freshbag

“Het advies dat Milou ons gaf om eerst te beginnen met een doelgroep onderzoek en de startfase van onze onderneming goed te doorlopen, in plaats van meteen door te gaan naar de groeifase, heeft ons erg geholpen bij het houden van focus en het neerzetten van goede fundamenten voor onze onderneming “

Ben jij ook op zoek naar

  • een sterke start van jouw onderneming;
  • persoonlijk advies en coaching op basis van jouw onderneming;
  • inspiratie en motivatie om echt aan de slag gaan;
  • het zetten van stappen die echt een verschil gaan maken;;
  • een manier om te leren werken vanuit jouw eigen kracht;
  • zelfvertrouwen om de jonge ondernemer te worden die haar dromen achterna durft te gaan;

Vul dan onderstaand formulier in en dan neem ik direct contact met je op om een vrijblijvende inspiratie sessie met jou in te plannen! Dan kijken we samen wat jij nodig hebt om succesvol te kunnen starten en groeien als ondernemer.