Cursussen

Wil jij starten met ondernemen maar weet je niet waar je moet beginnen of ben je net begonnen met ondernemen maar loop je vast? Ben je op zoek naar de ondernemende skills die jou gaan helpen bij het zetten van de juiste stappen om de ondernemer te worden die jij wilt zijn? 


Als jonge vrouw met ondernemersambitie zijn er nog al wat barriéres die je tegenhouden om te starten met ondernemen. Je bent onzeker, je hebt eigenlijk geen tijd want je hebt het onwijs druk met je sociale leven, baan en/of studie, je weet nog niet genoeg van ondernemen af en je hebt niet de juiste connecties om van start te kunnen gaan.

Door het volgen van onze online cursussen, die worden gegeven door geselecteerde jonge, vrouwelijke ondernemers met expertise in hun vakgebied, ontwikkel je jouw ondernemende vaardigheden. Door het ontwikkelen van jouw ondernemende vaardigheden krijg je zelfvertrouwen, raak je gemotiveerd om tijd vrij te maken om te werken aan je bedrijf en weet je genoeg van ondernemen af om te kunnen starten of groeien als ondernemer! Daarnaast zijn deze cursussen makkelijk te volgen naast je studie of baan, waardoor je geen risico’s hoeft te nemen. Door het volgen van de online cursussen kun je dus op jouw tempo en wanneer het jou uitkomt jezelf ontwikkelen tot ondernemer.

Online Cursussen

Onze online ondernemersschool met online cursussen wordt momenteel ontwikkeld en zal in september online komen

Ben jij ook op zoek naar

  • een manier om jouw ondernemende skills te ontwikkelen;
  • de juiste skills om succesvol te kunnen starten en groeien als ondernemer;
  • jonge, vrouwelijke ondernemers als rolmodellen;
  • leren ondernemen waar en wanneer jou dat uitkomt;
  • motivatie en inspiratie om echt aan de slag te gaan als ondernemer;
  • zelfvertrouwen om de jonge ondernemer te worden die haar dromen achterna durft te gaan;

Yes, dat ben ik!

Volg dan onze online cursussen en gebruik de ondernemende vaardigheden die je opdoet om jouw eigen onderneming op te zetten en jouw passie of talent om te zetten in geld, te werken waar en wanneer jij dat wilt en jezelf in razendsnel tempo te ontwikkelen! Krijg als eerste de een melding zodra onze eerste online Classes online staan!

Kun je niet wachten tot de online cursussen online staan?

Neem dan contact op voor een vrijblijvende Inspiratie sessie, dan kijken we hoe we jou direct kunnen helpen met het starten van jouw onderneming!