Must listen: Creative Women Collective Podcast

Creative Women Collective is een community voor creatieve ondernemende vrouwen, die online met elkaar verbonden worden door de podcast en offline door events. In de podcast van de Creative Women Collective interviewt oprichter Awura Abena verschillende creatieve, ondernemende vrouwen die hun tips delen over persoonlijke ontwikkeling en carriére.

Onze favoriete afleveringen van deze podcast:

Episode 2 – Personal Development

In deze aflevering gaat Awura in gesprek met ondernemer Charlotte van ’t Wout en Creative Women Collective member Jessy, een IT consultant. Ze bespreken hun favoriete boeken en andere bronnen van persoonlijke ontwikkeling.

Episode 3 – Networking

In deze aflevering gaat Awura in gesprek met member Linda Roos en Cynthia Ritsma van House of Notoire over netwerken. Netwerken is erg belangrijk om jouw bedrijf onder de aandacht te brengen bij nieuwe klanten. Linda Roos en Cynthia delen hun netwerk tips met jou!

Episode 12 – Limitations

Awura interviewt Carly, Yennhi and Maria over beperkingen, hoe beperk jij jezelf in jouw succes? We hebben allemaal last van (faal)angsten, de mening van anderen en persoonlijke struggles. Hoe ga je hier mee om en zorg je dat dit je juist niét tegenhoudt bij het bereiken van jouw doelen?

Beluister de podcast van Creative Women Collective op Soundcloud en bekijk de website voor meer informatie over deze community!

Author: Milou Knierim

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *