De beste Social Media Tools

Je social media kanalen zijn de digitale visitekaartjes van jouw bedrijf. Het kan veel tijd kosten om alles te onderhouden en daarnaast moet dit natuurlijk op een goede manier gebeuren. Gelukkig zijn er bepaalde tools die jou hierbij zullen helpen.

Unum
Je wilt dat de Instagramfeed van jouw bedrijf er goed uitziet en de uitstraling geeft die past bij jouw bedrijf. Een handige tool die jou helpt om jouw Instagramfeed er goed uit te laten zien, is Unum. Upload de foto’s die je wilt gaan posten en kijk of ze goed passen in je feed. Op deze manier plaats je geen foto’s waar je achteraf spijt van hebt en zorg je ervoor dat jouw feed representatief is. 

Later
Zowel je Instagram, Facebook, Pinterest als Twitter account kun je connecten met Later. Met deze social media tool kun je al jouw social media posts inplannen op de juiste dag en het juiste tijdstip. Plan wekelijks een moment in om jouw social media posts klaar te zetten in Later. Dit helpt je om jouw content beter in te delen én scheelt je veel tijd.  

Canva en Unfold
Voor de leukste lay-outs voor jouw Instagram stories of posts zijn Canva en Unfold twee handige apps. Je kunt hierin foto’s uploaden en ze in een leuk format plaatsen en zo bijvoorbeeld ook meerdere foto’s combineren in 1 IG story. Zo zien jouw stories er leuker uit, vallen ze meer op bij jouw volgers én is het makkelijker om je content in een stijl te houden.

Ga jij deze nieuwe tools gebruiken voor jouw social media kanalen en heb je nog andere tips? Deel ze hieronder met ons!

Author: Danielle van Ginkel

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *