Beste plekken voor een koffieafspraak in Amsterdam

Wanneer je (nog) geen kantoor hebt of wanneer je het gewoon fijn vindt om je afspraken in een andere inspirerende omgeving te hebben, kan het zoeken zijn naar de juiste locatie. Amsterdam heeft zoveel leuke plekken dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. En daarnaast wil je natuurlijk wel dat de plek representatief is en dat je niet belandt tussen gillende kinderen of luidruchtige en borrelende mensen. We feel you! Daarom hieronder onze top 5 hotspots voor een koffieafspraak in Amsterdam;

Morgan & Mees (West)
Morgan & Mees kan door als formele plek om koffie te drinken. Het restaurant is chique maar toegankelijk, perfect voor een zakelijke koffieafspraak of lunch.

Morgan & Mees

Cosy Coffee Bar (de Pijp)
Gezellig tentje met goede koffie in het midden van de pijp. Mét terras, dus ook in de zomer zit je hier goed. 

The Hoxton (Centrum)
Een centrale hippe hotspot is The Hoxton aan de Prinsengracht. TIP: Nodig je vrienden uit om na je afspraak te komen borrelen. Ook daarvoor zeer geschikt!

The Hoxton

The Roast Room (Zuid)
Komt je afspraak met de auto en niet uit Amsterdam? The Roast Room, om de hoek bij de RAI, is een makkelijk te bereiken restaurant waar altijd parkeerplek is.  

QO Amsterdam (Oost)
Een nog onontdekte parel is hotel QO in Oost. Prachtig interieur, groot restaurant dus altijd plek en ook goed bereikbaar met de auto.

QO Amsterdam

Bij welke hotspot ga jij binnenkort afspreken voor jouw koffieafspraak? Of heb je zelf nog tips? Laat het ons weten, we zijn benieuwd!

Author: Danielle van Ginkel

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *