Must listen: Girlboss Radio with Sophia Amoruso

Eerder schreven we al een blog over het boek #GIRLBOSS, waarin Sophia Amoruso het verhaal over haar ongelooflijke succes. Ze laat zien hoe iedereen succesvol kan worden, als je op jezelf vertrouwt en je instinct volgt. Heel fijn dat deze succesvolle vrouw niet alleen een boek heeft geschreven, maar ook een podcast heeft gemaakt waarin ze andere succesvolle vrouwen interviewt en tips geeft op gebied van ondernemerschap.

Onze drie favoriete podcasts uit Girlboss Radio met Sophia Amoruso

1 Arian Simone – CEO of Arian Simone Entreprises
Arian Simone vertelt in deze podcast haar verhaal. Arian Simone raakte haar baan kwijt en was daarom genoodzaakt om in haar auto te leven, omdat ze geen geld meer had. Ze heeft deze negatieve situatie omgezet in iets positiefs, een eigen onderneming. Met een positieve mindset heeft ze haar eigen PR & Marketing Agency opgezet en is nu verantwoordelijk voor de promotie en organisatie van events voor vele artiesten uit de Amerikaanse muziek industrie.

2 Girlboss Radio Presents, “Jump Start” Chapter 1
In deze podcast vertelt Sophia je hoe je een goede pitch maakt voor je bedrijf en wat er nodig is om investeerders in jouw bedrijf te laten investeren.

3 Sara Wilson – Founder of SW Projects
Sara Wilson is een Amerikaanse journaliste, ondernemer en digitale strateeg. Ze werkte onder andere voor MTV, The Hufftington Post en The Economist. Door haar innovatieve werk met betrekking tot social media strategieën, kwam ze terrecht bij Facebook & Instagram waar ze vijf jaar werkte. Ze deelt haar kennis over social media (spoiler! hoe omzeil je het Instagram-algoritme) en hoe zij dit inzet in haar eigen bedrijf in deze podcast.

Deze podcasts zijn te beluisteren via Spotify. Welke podcast ga jij als eerste beluisteren?

Author: Milou Knierim

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *