Must listen: de Succestof Podcast

Podcasts, ik luister ze als ik onderweg ben, in de trein, de metro of op de fiets. Heerlijk om die minuten op te vullen met inspiratie en nieuwe kennis! 

Een van de Podcasts waar ik graag naar luister is de Successtof Podcast van Deisy van Amelsbeek. Deisy is Business Strateeg en helpt vrouwelijke ondernemers bij het opzetten van strategieën en systemen om hun bedrijf te laten groeien.

© Deisy van Amelsbeek

De drie podcasts waar ik het meeste van heb geleerd

001 – Waarom je moet beginnen bij je ideale klant 

In deze aflevering legt Deisy uit waarom je je bedrijf moet bouwen vanuit je klant en hoe je die ideale klant kan vinden. Erg handig, want hoe duidelijker het beeld van je klant, des te makkelijker je deze kan bereiken.

016 – De allerbeste tips om een warm netwerk op te bouwen waar je als ondernemer echt iets aan hebt

In deze aflevering legt Deisy uit hoe zij een groot netwerk heeft opgebouwd en wat dat heeft opgeleverd voor haar bedrijf . Een netwerk is super belangrijk bij het opbouwen van je bedrijf!

023 – De 4 ingrediënten van een succesvolle ondernemersmindset

In deze aflevering legt Deisy uit wat het betekent voor jou als je een succesvolle ondernemersmindset voor jezelf kan creeëren. Een succesvolle ondernemersmindset helpt jou bij het zetten en behalen van je doelen.

De Podcasts zijn te beluisteren via Spotify. Welke aflevering ga jij als eerste beluisteren? 

Author: Milou Knierim

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *