Dit boek moet je lezen als je inspiratie wilt om je dromen achterna te gaan

In #GIRLBOSS vertelt Sophia Amoruso het verhaal van haar ongelooflijke succes. Ze laat zien hoe iedereen succesvol kan worden, als je op jezelf vertrouwt en je instinct volgt.

Sophia Amoruso startte met de verkoop van vintagekleding. Ze selecteerde, fotografeerde en verstuurde alles zelf. Ze werd heel snel ontzettend succesvol. Haar onderneming Nasty Gal is uitgegroeid tot een miljoenenbedrijf met een omzet van meer dan 100 miljoen dollar en meer dan 350 mensen in dienst. Maar het eerste wat ze ooit online verkocht was geen kledingstuk – het was een boek dat ze ergens gestolen had. Tot haar tweeëntwintigste had ze allerlei verschillende baantjes en geen enkel idee wat ze wilde doen met haar leven. Toen besloot ze eens te proberen wat vintage kleding te verkopen op eBay. De rest is geschiedenis.

#Girlboss is een boek dat makkelijk wegleest en vol inspiratie staat om je dromen te volgen. Het boek gaat niet zo zeer over hoe je miljoenen binnen kunt halen, maar vertelt het persoonlijke verhaal van Sophia Amoruso. Het boek is humoristisch geschreven en inspireert je om hard te werken en te doen wat je wilt. Een must read en inspiratiebron als je wilt gaan starten met ondernemen of net bent begonnen met ondernemen!

Wil jij het boek lezen? Bestel het boek dan via de volgende link voor €15,99

Author: Milou Knierim

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *